top of page

SOORTEN HAAR

Haarwerken met de beste kwaliteit Virgin Europees haar

Haarsoorten

Wanneer over echt haar gesproken wordt, duiken begrippen op als Remy haar, Braziliaans haar, Aziatisch haar, Chinees haar, Indisch haar, Indo haar, Virgin haar, … 
De meest gebruikte en verkochte haarsoort is echter Indo haar, dat helaas soms wel als Europees haar verkocht wordt. Indo haar knoopt makkelijker, waardoor de productietijd wordt ingekort en deze haarsoort voordeliger is in aankoop. Op het vlak van kwaliteit bij echte haren is er echter een groot verschil, wat u op het eerste zicht als consument misschien niet opvalt. Wanneer u het na een tijdje draagt, zal u het verschil wél merken!

Virgin Europees haar

Wij werken vooral met de beste kwaliteit 100% Virgin Europees haar die prijs/kwaliteit niet te vergelijken is met andere echte haren. Het is niet omdat men het haar aanprijst als Europees, dat dit ook echt het geval is. Mijn ervaring heeft me geleerd dat mensen met een dikkere en stuggere haarstructuur beter af zijn met ‘niet zo Europees haar’. Dit moet dan ook duidelijk gecommuniceerd worden.

Technisch zit het allemaal in enkele specifieke kenmerken van het haar. Zo is er zelfs binnen Europa een groot verschil in haarstructuur. Ook de behandelingen die het haar eventueel ondergaan, zijn van groot belang. Meestal maakt men immers gebruik van chemische stoffen.

Onzichtbaar haarwerk

Het beste bewijs van mooi haarwerk: dat het onzichtbaar is! Zo is ook de manier waarop het haarstuk geknoopt wordt, cruciaal voor het eindresultaat. Het verschil met uw eigen haar valt niet te onderscheiden en matcht volledig met uw eigen haar. Zo maken wij gebruik van een speciale techniek, waarbij het knopen per individueel haartje gebeurt. Dit draagt niet alleen bij tot een optimaal comfort, de dikte van de knoopjes is quasi onzichtbaar. Doordat wij een eigen productie hebben, kunnen wij u gunstigere prijzen aanbieden!

BENIEUWD NAAR ONZE PRIJZEN VOOR HAARWERKEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

bottom of page