top of page

PRUIKEN

Standaard en op maat

Maatwerk in haarwerk

Hebt u chronisch haarverlies of permanente kaalheid? Dan kunnen onze haaroplossingen op maat een uitweg zijn.

Haarwerk met echt haar

We werken het liefst met natuurlijk, onbehandeld, Europees haar. Met deze haarkwaliteit gaat stylen en coifferen veel makkelijker, met een natuurlijk eindresultaat. Wenst u toch synthetisch haar? Ook dat kan bij ons, al raden we dit voor langer haar omwille van de mindere kwaliteit wel af.

Waarom haarwerk op maat?

Ons maatwerk geeft u uw bewegingsvrijheid en zelfvertrouwen terug. Hierbij zijn uitzicht en draagcomfort de hoogste prioriteit. We streven naar een haaroplossing die onzichtbaar lijkt.

Second skin, voor het grootste draagcomfort

Second skin voelt soepel en zacht zoals een tweede huid, waarop de haren geknoopt zijn. Zo geniet u van een ultiem draagcomfort. U voelt niets en niemand zal ooit wat merken.

Werkwijze voor uw haarwerk op maat

  1. We nemen de maat van uw hoofd of de kale plek op

  2. Met deze afmetingen maken we eerst een gips-mal

  3. Dan bepalen we de juiste haarsoort, lengte van het haar, haarstructuur, knooprichting en stijl van het kapsel, samen met u. Tip: een foto van u met uw natuurlijke haar of gewenste kapsel kan ons helpen om u maatwerk volledig naar uw wensen te bezorgen.

  4. Het ontwerp wordt stap voor stap met u doorgenomen. Hierbij kunt u ons sturen in het ontwerp en de uitvoering.

  5. We overleggen ook met u welke bevestigingsvormen het best bij uw wensen en noden passen.

Standaard pruiken

Uiteraard hoeft uw haaroplossing niet meteen maatwerk te zijn. We beschikken ook over een stock aan standaard haaroplossingen van alle soorten. Hierbij hoeft u enkel uw keuze te maken en te bevestigen. Dit is dus uiteraard een snellere haaroplossing dan het maatwerk. Op maat of een standaard coupe, u bepaalt!

MEER WETEN OVER ONZE STANDAARD- OF MAATWERKOPLOSSINGEN IN PRUIKEN?
AARZEL NIET CONTACT MET VOLU-MEDHAARSTUDIO OP TE NEMEN.

bottom of page