top of page

HAARVERLENGING

Hair extensions

Haarverlenging of haartoevoeging met hair extensions

Hair extensions worden steeds populairder. Vandaag biedt dan ook quasi elk kapsalon haarextensions aan. Maar haarverlengingen zijn niet alleen geschikt voor een langer, trendy kapsel. Ook voor mensen met fijn haar of een uitgedunde haardos die nood hebben aan extra volume liggen hair extensions binnen handbereik.

Snelle en pijnloze hair extensions

Na jarenlang onderzoek naar nieuwe bevestigingsmogelijkheden, werden inwevingen en de Halo methode met echt haar naar voor geschoven. Bij de Halo methode bevestigen we de extensions met een draadje aan het eigen haar. Dit is niet alleen een veel snellere manier, maar ook volledig pijnloos. Deze haaroplossing kan zowel als beautyaccessoire als in combinatie met een (halflang) haarwerk gebruikt worden.

Hoe worden hair extensions bevestigd?

Haarverlengingen kunnen met verschillende bevestigingen aangebracht worden, zoals wax of lijmsoorten. Dit is echter niet de beste oplossing. Wanneer extensions uitgroeien en verwijderd moeten worden, kan dit immers pijnlijk zijn en zelfs voor haaruitval zorgen.

In enkele minuten prachtig, dik en lang haar zonder gevaar voor eigen haar?

Ook bij ons verkrijgbaar: extensions met clips of clipextensions, HALO- of flipextensions. Zo geniet u op geen tijd van mooi, vol haar zonder uw eigen haar te beschadigen.

Hoeveel kosten hair extensions?

Uiteraard is de kostprijs van hair extensions afhankelijk van de lengte van het gewenste haar en de soort haarverlenging. Vraag ons gerust om meer informatie.

AARZEL NIET CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.
OOK VOOR UW HAARPROBLEEM HEBBEN WIJ EEN PASSENDE HAAROPLOSSING.

bottom of page