Realistische haaroplossingen

Haaroplossingen

Maatwerk

Onze haaroplossingen op maat worden aanbevolen bij chronisch haarverlies of permanente kaalheid indien mogelijk.
De maat van uw hoofd of de plek waar haarverlies is ontstaan wordt opgenomen en er wordt een gipsmall gemaakt. Vervolgens wordt de haarsoort, lengte van het haar, haarstructuur, knooprichting en stijl van het kapsel bepaald. Uiteraard kan een foto van u met uw natuurlijke haar of het gewenste kapsel ons nog beter helpen om ervoor te zorgen dat het maatwerk naar wens gemaakt wordt. Het ontwerp wordt stap voor stap met u doorgenomen, waarbij u ons stuurt in het ontwerp en de uitvoering.

Volu-medhaarstudio werkt het liefst met natuurlijk, Europees haar dat onbehandeld is.  Het voordeel met andere echte behandelde haren is dat men dit gemakkelijk zelf kan stylen en coifferen.  Indien u anders wenst, kan de keuze voor synthetisch haar gemaakt worden, al wordt dit voor langer haar afgeraden om kwalitatieve redenen.

Uitzicht en draagcomfort zijn de hoogste prioriteit. Onze maatwerken geven u zowel uw bewegingsvrijheid als zelfvertrouwen terug. Ook overleggen we samen welke bevestigingsvormen het beste bij uw wensen en noden passen.

Wij streven naar een haaroplossing die onzichtbaar lijkt, zo voelt u niet dat u iets draagt en zal niemand het ooit merken.

Confectie/Stock

Uiteraard hoeft uw haaroplossing niet (meteen) een maatwerk te zijn. Wij zijn in het bezit van een stock aan standaard haaroplossingen van alle soorten. Zo hoeft u enkel de keuze te maken uit wat wij voor u klaar hebben liggen.

Dit is uiteraard een snellere oplossing dan het maatwerk, omdat u hier enkel hoeft te kiezen en bevestigen.

Op maat of een standaard coupe, de keuze is geheel aan u!

Second skin

Dit is als het ware een tweede huid, soepel en zacht, waar haren op geknoopt zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het ultieme draagcomfort kunt ervaren. U voelt niets en niemand zal ooit wat merken.

Haarstukken

Haarstukken zijn de ideale manier om meer volume te creëren. Zo kunt u uw uitdunnend haar of kale plekken vermommen en weer leven inblazen. Een haarstuk of crownextension is een prachtige mogelijkheid.

Deze haarstukken kunnen zowel in permanente als in semipermanente bevestigingen geleverd worden. Bij een permanente bevestiging zijn er geen drempels of remmen meer, u kunt alles doen, douchen, slapen, etc. Hierbij wordt gebruik gemaakt van echt onbehandeld Europees haar met de langste levensduur die perfect bij u past. De semipermanente bevestigingsvormen kunnen door uzelf op elk gewenst moment afgedaan worden. Zo heeft u steeds zelf de regie.

Volu-MedhaarStudio biedt u haarstukken aan met:

  • Clips
  • Tape- en medicinale lijmen
  • Micropoint bevestigingen

Lace Front

Een haaroplossing met lace front betekend dat deze een zeer fijne zachte tulle vooraan heeft. Zodat men de haren ook naar achter kan dragen. Hierdoor ben je niet verplicht om je haren steeds in je gezicht te dragen.  Zo bieden wij u ook met grotere haarwerken een optimaal draagcomfort aan waarbij de bewegingsvrijheid niet wordt belemmert.

Haaroplossingen voor mannen

Wie denkt aan haaroplossingen voor mannen, denkt uiteraard meteen aan de toupet, hoewel deze oplossing inmiddels verouderd is, kan deze nog steeds geleverd worden. Er is echter wel wat aan veranderd door de jaren heen. Zo kunt u nu de keuze maken tussen een permanente en een semi-permanente bevestigingsmethode, waarbij u de touwtjes in handen heeft.

Met deze haarstukken is alles mogelijk, u kan ze zowel dag en nacht dragen, actief sporten, dansen, etc. Het haarstuk wordt op onzichtbare wijze bevestigd, waarbij het geïntegreerd wordt is het nog aanwezige haar.

Deze haarwerken worden zowel in confectieuitvoering als in maatwerk door ons aangeboden, en dit met verschillende bevestigingsmethoden.

Haarverlengingen/extension

Haarverlengingen blijven tegenwoordig groeien in populariteit. Dit komt omdat het een vast onderdeel in het modebeeld geworden is. Zo biedt bijna ieder kapsalon haarextensions aan. Dit wordt echter niet enkel gebruikt door modieuze dames die op zoek zijn naar een lang, modieus kapsel, maar ook door mensen die nood hebben aan wat extra volume. Men kan op elk punt in het leven te kampen krijgen met een fijne haarstructuur, uitdunning van de haardos en dergelijke. Dan is een haarverlenging of haartoevoeging natuurlijk een voor de hand liggende stap.

Deze haaroplossing kan worden aangebracht met verschillende bevestigingsmiddelen, zoals wax, lijmsoorten, etc. Hoewel dit echter niet altijd even optimaal is. Wanneer de extensions uitgroeien en dus verwijderd dienen te worden, kan dit pijnlijk zijn en zelfs voor haarverlies zorgen.

Daarom werd er jarenlang onderzoek gedaan naar nieuwe bevestigingsmogelijkheden. Zo kwam men op inwevingen en de Halo methode met gebruik van echt haar. Bij de laatste worden de extensions doormiddel van een draadje aan het eigen haar bevestigd. Dit is niet enkel een veel snellere manier, maar ook volledig pijnloos. Deze oplossing kan zowel als beautyaccessoire als in combinatie met een (halflang) haarwerk gebruikt worden. Uiteraard hangt de prijs van deze oplossing af van de lengte van het gewenste haar. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Ook verkrijgbaar: Extensions met clips ­of clipextensions, HALO ­of flipextensions. Geen schade
aan eigen haar, op enkele minuten prachtig, dik en lang haar.