Realistische haaroplossingen

Wie zijn wij?

Na reeds meer dan 30 jaar, heeft onze haarstudio heel wat ervaring opgedaan en kennis vergaard op het gebied van haartoevoegingen. Door het gebrek aan kwaliteit van enkele gebruikte materialen, ging mijn vader op zoek naar verbeteringen. Zo nam hij uiteindelijk de beslissing om een eigen productie op te starten in het maken van pruiken en haartoevoegingen.

Na enkele jaren specialiseerde hij zich in Europese haren en ontwikkelde hij samen met zijn echtgenote een topproduct om trots op te zijn. Dit product kunnen wij u nu aanbieden in onze studio en zelfs internationaal verdelen, aan de meest gunstige tarieven.

Dit product, haaroplossingen voor mannen en vrouwen, haartoevoegingen, maatwerk, pruiken, haarverlengingen en zoveel meer, enkel met materialen en haren van de hoogste kwaliteit om u zo lang mogelijk geniet te geven van uw kapsel.

Zoals u kan zien is kwaliteit en comfort op gebied van haarwerken en pruiken een complex gegeven waarbij ervaring een vereiste is! Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt waarbij u als klant uw vertrouwen legt in onze handen en wij er alles aan doen om u tevreden te stellen. “Ik had het 10jaar vroeger moeten doen!” is een veelgezegde uitspraak,maar daar doen we het voor!

Onze eigen productie:

Onze werkwijze:

Advies

Kom eens langs in onze studio. We geven je graag wat advies en informatie (vrijblijvend)
Het is ook altijd mogelijk om met een bestaande client ervaringen te delen..

Prijsberekening

We stellen een prijs op voor uw noden en budget.

Uitvoering

We maken een haarstuk of pruik op uw maat,maatwerk of standaard.

Nazorg

We zorgen ervoor dat uw haartoevoeging of pruik er goed blijft uitzien.

Onze studio: