Realistische haaroplossingen

Onze Haarwerken

Kwaliteit van onze haren

Een aantal begrippen die regelmatig opduiken wanneer over echt haar gesproken wordt zijn onder andere Remy haar, Braziliaans haar, Aziatisch haar, Chinees haar, Indisch haar, Indo haar, Virgin haar, … Het meest gebruikte is echter Europees haar. Op het vlak van kwaliteit bij echte haren is er zo’n groot verschil, al merk je dit op het eerste gezicht als consument zelf niet. Dit ervaar je echter na het een tijdje te dragen.

Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit Virgin Europees haar die prijs/kwaliteit niet te vergelijken zijn met andere echte haren. Het is echter niet omdat men het haar aanprijst als Europees, dat dit ook echt het geval is.

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat mensen die een dikkere en stuggere haarstructuur hebben, echter beter geholpen kunnen zijn met “niet zo Europees haar”. Dit moet dan ook duidelijk gecommuniceerd worden.

Technisch zit het allemaal in enkele specifieke kenmerken van het haar. Zo is er zelfs binnen Europa een groot verschil in de structuur van het haar. Ook de behandelingen die het haar eventueel ondergaan is zijn van groot belang, omdat men meestal gebruik maakt van chemische stoffen. Tot slot is ook de manier waarop het haarstuk geknoopt wordt van groot belang.

Het is belangrijk dat het verschil met uw eigen haar niet te onderscheiden valt en perfect combineert. Zo maken wij gebruik van een speciale techniek waarbij het knopen per individueel haartje gebeurt. Dit draagt niet enkel bij tot een optimaal comfort, maar zo worden ook de dikte van de knoopjes haast onzichtbaar!

Mede door het feit dat we een eigen productie hebben, zijn we in staat u gunstigere prijzen aan te bieden!

 

Echt Europees Virgin haar

Dit is haar dat 100% zuiver en onbehandeld is, waardoor de natuurlijkheid en kleur(schakering) volledig tot hun recht komen. Het verschil tussen deze echte Virgin Europese haren en behandelde haren is zowel op het gebied van comfort als uitzicht een groot verschil.

 

Synthetisch haar

Synthetisch haar is een vezel die de structuur van echt evenaart. Synthetisch haar geeft gemakkelijk volume en blijft heel lang in model. Het haar is zeer gemakkelijk in onderhoud en uiteraard iets minder prijzig. Synthetisch haar is echter niet geschikt voor lange haarlengtes, omdat de wrijving die het op de rug of schouders zou moeten ondergaan niet verdragen wordt, waardoor het gaat klitten.

Bij Volu-Medhaarstudio kan echter ook een combinatie gemaakt worden van Synthetisch haar met echt haar, waardoor men enkel de positieve eigenschappen van beide haarsoorten overhoudt.